Persondatapolitik

Ugebrev for ledige er et ugentligt nyhedsbrev for dig som interesserer dig for job karriere, netværk og arbejdsmarked.

Personoplysninger

Vi beskytter dit privatliv.

Alle personlige oplysninger der angives ved tilmelding til Ugebrev for ledige behandles fortroligt. Oplysningerne er tilgængelige for den internetansvarlige, og vi opsamler kun de oplysninger, vi har behov for.

Hvilke oplysninger opsamler vi?

I forbindelse med tilmelding til Ugebrev for ledige registreres din e-mailadresse. Du kan også vælge at angive navn. Din e-mailadresse anvendes til at sende dig vores nyhedsbrev, og har du angivet dit navn benyttes dette til at personalisere disse nyhedsbreve.

Derudover indsamles statistik over anvendelsen af nyhedsbrevets indhold.

Alle tilmeldte har adgang til selv at opdatere stamoplysninger – og nyhedsbrevet kan afmeldes med et enkelt klik.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Oplysningerne gemmes så længe du er tilmeldt Ugebrev for ledige. Framelder du dig slettes dine oplysninger, og du vil ikke høre yderligere fra os.

Samkøring af data

Vi samkører eller deler ikke persondata med tredjepart.

Beskyttelse af dine data

Én person hos Edutasia A/S (som udgiver Ugebrev for ledige) har adgang til at se listen over abonnenter og til brugsstatistikker. Der foreligger en underskrevet fortrolighedserklæring.
Data opbevares og håndteres hos Mailchimp / Mandrill, som er en af verdens største udbydere af transaktionelle e-mailtjenester. Virksomheden er amerikansk, men overholder EU Safe Harbour principperne, og er derudover medlemmer af SPC, OTA samt MAAWG.

Man vil aldrig kunne garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Informeres vi om et eventuelt hackerangreb, som involverer personoplysninger relateret til Ugebrev for ledige, har vi procedurer for at anmelde dette til Datatilsynet, samt informere alle implicerede parter. Dette sker indenfor 72 timer.

Fordi vi benytter en tredjepart som databehandler skal du være opmærksom på, at du når du tilmelder dig Ugebrev for ledige også accepterer Mailchimp / Mandrill’s privatlivspolitik (https://mailchimp.com/legal/privacy/) samt vilkår (https://mailchimp.com/legal/terms/ ).

Ret til indsigt, indsigelse og sletning

I henhold til persondataloven har du som forbruger ret til indsigelser mod og indsigt i Ugebrev for lediges behandling af de opgivne oplysninger. Ønsker du indsigt i disse – eller ønsker du at vi afmelder dig som medlem og sletter alle oplysninger om dig – skal du skrive til info@ugebrevforledige.dk fra den e-mailadresse, du er tilmeldt Ugebrev for ledige med.

Bemærk venligst at behandlingstiden for din henvendelse kan være op til 3 hverdage.

Dataansvarlig:

Edutasia A/S
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg

Telefon: 7010 8020
E-mail: info@ugebrevforledige.dk